Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Rozpoczęliśmy przygotowania do jesiennego wyjazdu do Aten na maraton. W tym wątku będziemy podawać wszystkie niezbędne informacje. Zarejestruj się na forum i zacznij obserwować ten wątek, aby być o wszystkim informowanym. Strona Maratonu Ateny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Słodkowski Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Ja już jestem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 @Krzysztof Słodkowski daj znać w odpowiedzi co już wiesz. Kiedy wyjazd, ile osób już jest zapisanych, może wpisz ich imiona i nazwiska poniżej. Aby chętne osoby miały takie podstawy do oszacowania czy to dla nich 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysztof Słodkowski Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Na razie jest 13 osób, Wacław organizuje i on zna szczegóły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lila Zgraja Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 A czy zapisy na bieg już ruszyły? Jeśli tak to wrzućcie proszę linka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 Teraz, Lila Zgraja napisał: A czy zapisy na bieg już ruszyły? Jeśli tak to wrzućcie proszę linka. Jeszcze nie, ale to nie Berlin, więc każdy się dostanie 🙂 podeślę link jak tylko się pojawi opcja zapisów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lila Zgraja Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 13 minut temu, Przemek Niemczuk napisał: Jeszcze nie, ale to nie Berlin, więc każdy się dostanie 🙂 podeślę link jak tylko się pojawi opcja zapisów. Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kierczak Marek Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 1 godzinę temu, Lila Zgraja napisał: A czy zapisy na bieg już ruszyły? Jeśli tak to wrzućcie proszę linka. Lila biegniesz ?🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lila Zgraja Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 22 minuty temu, Kierczak Marek napisał: Lila biegniesz ?🙂 22 minuty temu, Kierczak Marek napisał: Lila biegniesz ?🙂 Taki mam plan, ale przyznam się, że boję się nawet myśleć o tym maratonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 12 minut temu, Lila Zgraja napisał: Taki mam plan, ale przyznam się, że boję się nawet myśleć o tym maratonie. Jak chcesz mieć taką fotę to warto się pomęczyć 🙂 No i taką pamiątkę: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lila Zgraja Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 17 minut temu, Przemek Niemczuk napisał: Jak chcesz mieć taką fotę to warto się pomęczyć 🙂 No i taką pamiątkę: No jasne, bardzo chcę🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts