Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 Wpisujcie w tym wątku, że szukacie kogoś na długie wybieganie np. na nadchodzący weekend. Nie twórz nowego wątku, po prostu wpisuj kolejne info tydzień po tygodniu, a osoby, które zainteresowane są danym wątkiem będą o tym informowane i nic nam nie zginie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 W najbliższy weekend w niedzielę będę robił 20km spokojnego wybiegania - pewnie w okolicach 5:30 min/km. Ktoś chętny, aby do mnie dołączyć? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kierczak Marek Posted March 16, 2022 Share Posted March 16, 2022 To się dogadamy Ja mam 25km😀 na tętno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Niemczuk Posted March 16, 2022 Author Share Posted March 16, 2022 Teraz, Kierczak Marek napisał: To się dogadamy Ja mam 25km😀 na tętno 🙂 No to idealnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kierczak Marek Posted March 19, 2022 Share Posted March 19, 2022 Coś czuje że jutro samotne długie wybieganie mnie czeka 😟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Niemczuk Posted March 20, 2022 Author Share Posted March 20, 2022 20 godzin temu, Kierczak Marek napisał: Coś czuje że jutro samotne długie wybieganie mnie czeka 😟 No niestety. Tak mnie poskładała jelitówka, że jeszcze z tydzień będę do siebie dochodzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts