mirelnasa Posted August 26 Share Posted August 26 Witam. Potrzebuję porady. Jestem uzależniona od marihuany i alkoholu, czasem wpadnie koks ( dla energi) Mam zdiagnozowaną depresję. Rodzina nie wie, że mam problem z narkotykami. Nie wiem od czego zacząć, jak to ugryźć? Czy ośrodek uzależnień, czy terapia ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgoten Posted August 27 Share Posted August 27 Jak próbowałaś sama z tym skończyć i nie dałaś radę ,to wydaje mi się , że najlepszym rozwiązaniem byłoby ,żebyś przyjechala do Pl.i tu podjęła leczenie . Bycie tam i próby podjecia leczenia tu , na dodatek nie wiadomo w jakiej formie do niczego Cię nie doprowadzą . Widzę to tak : - przyjazd do kraju; - szczera rozmowa z najbliższymi; - wizyta u psychiatry; może byc to terapia uzależnień w formie online jak tutaj https://pewnaterapia.pl/terapia-uzaleznien-online-czy-stacjonarnie/ -jak zajdzie potrzeba ,to detoks; - terapia. Tak wg .mnie wyglada najprostsza ścieżka do wyjscia na prostą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts